keskiviikko 6. toukokuuta 2015

RistiPistoMaratoni 6.5. / CrossStitchMarathon May 6th

Suomalaisessa facebookryhmässä on aina keskiviikkoisin RPM klo 17 - 21 tai kuka nyt mitenkäkin ehtii/kerkiää/viitsii/haluaa osallistua. Ihana ajatus, että jossain joku muu pistelijä pistelee "minun kanssani".
In our Finnish crossstitch group on FB, we have a CSM every Wednesday from 5pm to 9 pm - or how ever each stitcher wants/needs/has time to stitch. The thought of having some stitch at the same time "with me" feels nice.

 
Eilen suunnittelin, että jatkan keittiötyön pistelyä, mutta sen miljoonaziljoona *vähempi ihanat* jälkipistot ja huonolla värillä merkatut ristipistot mallissa aiheuttivat sen, että meni hermo jälkkäreihin.
I decided to stitch on my kitchen work, but with all the zillion *not so nice* backstitches and colored with a bad color, I lost my nerves.


Joten fiksuna likkana kaivoin esiin yhden WIP-työni (melkein jo UFOttunut, kun ollut naftaaliinassa aikas kauan....) ja vaihdoin sen tämän päivän maratonityöksi. Aamupäivällä sain kivasti pistoja tähän työhön - jossa ei muuten ole kuin silmissä jälkkäreitä *jeeeee!!!* - ja kivasti siihen syntyi pistoja. Nyt varsinaisen maratonin ja Eurosportilta pyöräilyn "vasemmalla korvalla katsomisen" aikana jatkan. Tämä työ on Tralalaan mallistoa ja nimeltää Kokeshis.
Being a wice gal I dug out one of my WIPs (almost a UFO since it's been in the box for rather a long time....) and changed it to be my marathon for today. Got a good amount of stitches into it during the morning. Now with the actual marathon time and watching cycling from Eurosport, I'll continue stitching. It's Tralala's and named Kokeshis.


 Naftaalista poimittuna / From the box

6.5. aamupäivän pistojen jälkeen/
May 6th after morning stitching

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti